Gemeenschapscentra Uit het centrum

Lancering cultuurbrochure 24-25

24/05/24

We trappen het nieuwe cultuurseizoen af! De gloednieuwe cultuurbrochure valt binnenkort in elke brievenbus in de regio.

Hierin vind je een volledig overzicht van alle activiteiten in de cultuur- en gemeenschapscentra in onze regio. Je kan de brochure ook al online bekijken op deze pagina.

Naast een indrukwekkend mooi programma - boordevol humor en drama, klassieke deuntjes en moderne hits, voorstellingen voor jong, oud en alles tussenin - brengt het nieuwe seizoen ook een paar veranderingen met zich mee.

Helemaal UiT

Nog geen UiTpas? Dan is het nu het moment, want met deze spaar- en kortingskaart krijg je 10% korting op het basistarief bij aankoop van tickets voor alle voorstellingen in de CC's in de regio.

Ontdek alle info over de UiTPAS op www.uitpasdruivenstreek.be

Meer nieuws

 • Zomerkampen 2024: Klaar voor avontuur!

  11/06/24

  De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent tijd voor plezier en avontuur!

  Schrijf je snel in voor onze fantastische zomerkampen en maak de vakantie onvergetelijk!

 • Terugblik op 43 jaar Gordel

  30/05/24

  Op zondag 1 september trekt de Gordel door de Rand. Wat in 1981 begon als een politiek burgerinitiatief met sportieve inslag, is nu eerder een sportief evenement met politieke bijklank. In de jaren 90 en 2000 was het een massa-evenement dat zijn gelijke niet kende. Gordels vast voor een terugblik

 • Van economische ader tot restrivier met natuur

  30/05/24

  Gemiddeld weet amper één op drie inwoners van de Oostrand dat de Woluwe een rivier is. Zo toont een studie van de KU Leuven aan. Reden? De Woluwe kent al decennialang een ondergronds bestaan. Letterlijk. Daar komt stilaan verandering in.