Ticketinfo

Cultuurbrochure Druivenstreek

De cultuurbrochure 2023-2024 van GC de Lijsterbes heet voortaan cultuurbrochure Druivenstreek en bundelt naast het aanbod van de Lijsterbes dat van nog 5 andere cultuurhuizen: de Kam, de Bosuil, De Warandepoort, Felix Sohie en Den Blank.

Vanaf dit jaar bieden we geen abonnementsformule meer aan, maar zetten we volop in op de UiTPAS. Als houder van een UiTPAS krijg je 10 % korting op het basistarief bij de aankoop van tickets. Registreer je UiTPAS Druivenstreek en de korting wordt automatisch verrekend. Bekijk hieronder de werkwijze.
Een UiTPAS kan je kopen aan de balies van een van de cultuurhuizen en kost 5 euro. Vergeet zeker niet bij iedere voorstelling je UiTPAS te scannen, want hiermee spaar je punten die je nadien kan omruilen voor leuke voordelen.

De ticketverkoop start op vrijdag 9 juni 2023 om 9 uur.

Bestellen

Online

Klik op programma om alle evenementen te zien. Klik daarna op een evenement waar je tickets voor wil kopen, dan zie je de knop ‘tickets’. Klik op deze knop en volg de instructies om tickets te kopen.

Print je ticket thuis zelf. Op elk ticket staat een unieke barcode. We scannen die code bij de ingang.
Check voor je komt waar het evenement plaatsvindt. Dit vind je op je ticket.

Je kan ook tickets per mail bestellen. Verstuur je mail naar info@delijsterbes.be.

Balie

De medewerkers van het onthaal staan voor je klaar tijdens onze openingsuren.

Telefoon

Bel ons via 02 721 28 06.

Let op: UiTPAShouders met kansentarief kunnen enkel aan de balie, per mail of per telefoon hun tickets bestellen.


UiTPAS

De UiTPAS Druivenstreek is de vrijetijdspas voor Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse, Tervuren en de GC de Bosuil, de Kam en de Lijsterbes. De UiTPAS daagt je uit om deel te nemen aan het vrijetijdsaanbod in de regio met heel wat mogelijkheden. Zo kan je, bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit, punten sparen die je nadien kan omruilen tegen tal van voordelen.

Op de verschillende gemeentelijke websites vind je het overzicht van de UiTPAS-activiteiten waar je punten kan sparen. Maar je kan met je UiTPAS ook buiten de regio, in andere deelnemende gemeenten, terecht om punten te sparen en om te ruilen. Alleen maar voordelen dus!

Registratie UiTPAS-houder

Heb je een UiTPAS? Dan krijg je 10% korting op het basistarief.

Houders van een UiTPAS Druivenstreek kunnen online registreren. Voeg hier je UiTPAS-nummer(s) toe en dan verschijnt, nadat je je aanmeldt, het voordeeltarief op jouw ticketpagina. Heb je al een UiTPAS uit een andere regio? Dan heb je ook recht op 10% korting, maar moet een medewerker even je UiTPAS registreren. Kom langs tijdens onze openingsuren of mail je naam en UiTPAS-nummer naar info@delijsterbes.be.

Heb je nog geen UiTPAS? Dan kan je deze kopen aan de balie van GC de Lijsterbes. Je krijgt meteen een welkomstvoordeel.


Betalen

Online

  • Bancontact / Mister Cash
  • Kredietkaart (VISA / Mastercard)
  • Overschrijving
  • Digitale sodexo cultuurcheque

Aan het onthaal

  • Cash
  • Bancontact
  • Overschrijving
  • RandUitcheques (beperkt in aantal per order)
  • Sodexo-cultuurcheque (papier & digitaal)

Let op: Je moet binnen de 10 dagen betalen. Daarna is je reservatie geannuleerd.