Uit het centrum

Krokusstage - tickets beschikbaar!

14/12/23

We hebben geweldig nieuws te delen! In tegenstelling tot de berichtgeving in de Lijsterbeskrant, willen we iedereen laten weten dat onze buitengewoon boeiende kleuterstage nog steeds open is voor inschrijvingen!

Samen met Atelier Kastart organiseert GC de Lijsterbes een onvergetelijk kunstkamp voor de kleintjes. Het thema? Kunst met de K van boeK. Deze week gooien we beelden en letters door elkaar. Want boeken kan je niet alleen lezen, je kan er ook mee knutselen. Of je kind nu een boekenwurm is of boeken liever aan stukken scheurt: voor ieder wat wils deze week!

We nodigen alle nieuwsgierige kleuters uit om deel te nemen aan dit creatieve avontuur. Onze kleuterstage belooft een wereld van ontdekkingen en plezier, waar we samen knutselen met letters en beelden.

Praktisch:

 • Het kamp start om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
 • Gratis opvang is voorzien van 8.00 tot 9.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur.
 • We spelen in de lokalen en tuin van GC de Lijsterbes.
 • Vergeet niet om de lunch van je kleintje mee te brengen; wij zorgen voor een drankje en snack tijdens de pauze.
 • Kleed je kind in comfortabele kleding die een beetje vuil mag worden.

Wacht niet langer en geef jouw kleintje de kans om te genieten van een week vol kunst, spel en ontdekkingen! Reserveer snel een plekje, want we willen dat elk kind de kans krijgt om deel uit te maken van dit unieke avontuur.

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant
  Vitja Pauwels met gitaar

  Cultuur: Muziek die buiten de lijntjes kleurt

  12/02/24

  Wie het parcours van gitarist Vitja Pauwels op de voet wil volgen, moet er de pas in houden. In de Lijsterbes speelt hij met zijn nieuwe band Early Life Forms, die ontstond na een gedenkwaardig concert met de Amerikaanse grootmeester Marc Ribot.

 • Gemeenschapskrant

  Expat in België: Josephine Draycott

  12/02/24

  Terwijl Josephine Draycott die zin met veel overtuiging zegt, klinkt er vreugde in haar stem. Vreugde die blijft nazinderen omwille van een drastische keuze die ze vijf jaar geleden nam. ‘De switch van een loopbaan bij de Europese Commissie naar een job in het onderwijs maakt me nog steeds gelukkig.’

 • Gemeenschapskrant
  Politieagent Carlos

  Carlos Ensinas Almeida - hoofd verkeersdienst politiezone WOKRA

  12/02/24

  Als hoofd van de verkeersdienst van de politiezone WOKRA zorgt Carlos Ensinas Almeida (48) mee voor verkeersveilige straten in Kraainem en Wezembeek-Oppem. ‘Mobiliteit houdt burgers bezig. Jammer genoeg kunnen we niet voor iedereen goed doen.’