Uit het centrum

Krokusstage - tickets beschikbaar!

14/12/23

We hebben geweldig nieuws te delen! In tegenstelling tot de berichtgeving in de Lijsterbeskrant, willen we iedereen laten weten dat onze buitengewoon boeiende kleuterstage nog steeds open is voor inschrijvingen!

Samen met Atelier Kastart organiseert GC de Lijsterbes een onvergetelijk kunstkamp voor de kleintjes. Het thema? Kunst met de K van boeK. Deze week gooien we beelden en letters door elkaar. Want boeken kan je niet alleen lezen, je kan er ook mee knutselen. Of je kind nu een boekenwurm is of boeken liever aan stukken scheurt: voor ieder wat wils deze week!

We nodigen alle nieuwsgierige kleuters uit om deel te nemen aan dit creatieve avontuur. Onze kleuterstage belooft een wereld van ontdekkingen en plezier, waar we samen knutselen met letters en beelden.

Praktisch:

 • Het kamp start om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
 • Gratis opvang is voorzien van 8.00 tot 9.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur.
 • We spelen in de lokalen en tuin van GC de Lijsterbes.
 • Vergeet niet om de lunch van je kleintje mee te brengen; wij zorgen voor een drankje en snack tijdens de pauze.
 • Kleed je kind in comfortabele kleding die een beetje vuil mag worden.

Wacht niet langer en geef jouw kleintje de kans om te genieten van een week vol kunst, spel en ontdekkingen! Reserveer snel een plekje, want we willen dat elk kind de kans krijgt om deel uit te maken van dit unieke avontuur.

Meer nieuws

 • Vacature verantwoordelijke gemeenschapscentrum

  03/07/24

  Voor GC de Kam in Wezembeek-Oppem zoeken we een verantwoordelijke voor het gemeenschapscentrum. Wil jij graag een job waarin je kan focussen op gemeenschapswerking en waarbij je de leiding hebt over een klein team van 6 medewerkers, dan is deze job iets voor jou.

 • Vacature stafmedewerker ICT

  28/06/24

  Vzw ‘de Rand’ zoekt een enthousiaste collega die energie krijgt van het inzetten van zijn/haar globale ICT-skills in een uitdagende en multisite (#8 locaties) omgeving. Onze ideale collega is een teamspeler die zelfstandig werkt en ook regelmatig op pad is om technische ondersteuning te bieden en ICT-oplossingen te implementeren op verschillende locaties. Daarom moet de stafmedewerker ICT op maat kunnen communiceren met collega's en externe stakeholders, én kennis kunnen overbrengen over nieuwe technologieën en ICT-oplossingen.

 • Zomerkampen 2024: Klaar voor avontuur!

  11/06/24

  De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent tijd voor plezier en avontuur! Schrijf je snel in voor onze fantastische zomerkampen en maak de vakantie onvergetelijk!