Uit het centrum

Krokusstage - tickets beschikbaar!

14/12/23

We hebben geweldig nieuws te delen! In tegenstelling tot de berichtgeving in de Lijsterbeskrant, willen we iedereen laten weten dat onze buitengewoon boeiende kleuterstage nog steeds open is voor inschrijvingen!

Samen met Atelier Kastart organiseert GC de Lijsterbes een onvergetelijk kunstkamp voor de kleintjes. Het thema? Kunst met de K van boeK. Deze week gooien we beelden en letters door elkaar. Want boeken kan je niet alleen lezen, je kan er ook mee knutselen. Of je kind nu een boekenwurm is of boeken liever aan stukken scheurt: voor ieder wat wils deze week!

We nodigen alle nieuwsgierige kleuters uit om deel te nemen aan dit creatieve avontuur. Onze kleuterstage belooft een wereld van ontdekkingen en plezier, waar we samen knutselen met letters en beelden.

Praktisch:

  • Het kamp start om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
  • Gratis opvang is voorzien van 8.00 tot 9.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur.
  • We spelen in de lokalen en tuin van GC de Lijsterbes.
  • Vergeet niet om de lunch van je kleintje mee te brengen; wij zorgen voor een drankje en snack tijdens de pauze.
  • Kleed je kind in comfortabele kleding die een beetje vuil mag worden.

Wacht niet langer en geef jouw kleintje de kans om te genieten van een week vol kunst, spel en ontdekkingen! Reserveer snel een plekje, want we willen dat elk kind de kans krijgt om deel uit te maken van dit unieke avontuur.

Meer nieuws

  • Gemeenschapskrant

    De zaak Shell - Klimaatrechtszaak is theaterhit

    04/04/24

    De zaak Shell is een absolute theaterhit. Het toneelstuk over een bekende rechtszaak tegen de klimaatverandering werd geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival, het werd verfilmd én er werd een opera van gemaakt. Nu is de Belgische versie, met Michaël Pas in een van de hoofdrollen, te zien in de Lijsterbes.

  • Gemeenschapskrant

    Zotte doos

    04/04/24

    Elke woensdag en vrijdag na school organiseren wij naschoolse workshops SPORTeldoos of KUNSTeldoos. Elke ‘doos’ bestaat uit drie boeiende workshops die jouw kinderen de kans geven om hun creativiteit te uiten, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en plezier te beleven met vrienden. Of het nu gaat om het verkennen van hun artistieke talenten of het ontdekken van hun passie voor sport, het worden namiddagen vol avontuur en ontdekking.

  • Gemeenschapskrant

    RAND nieuws - Zenuwcentrum voor erfgoed

    04/04/24

    De Vlaamse erkenning van de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst (IOED) Erfgoed Brabantse Kouters is een feit. Schepenen, ambtenaren, vrijwilligers en erfgoedverenigingen maakten kennis met de geplande projecten rond de thema’s landschap, bouwkunde en archeologie. De ambitie is groot, net als het afgelegde traject.