Uit het centrum

Nieuw ticketingsysteem

12/05/23

GC de Lijsterbes bereidt zich volop voor op het nieuwe culturele seizoen. Weldra vind je op onze site een nieuw aanbod vol leuke activiteiten, ontroerende voorstellingen en fijne belevingen.

nieuw ticketingsysteem

Sinds kort werken we met een nieuw ticketingsysteem.

Heb je nog tickets voor dit seizoen, geen probleem deze blijven geldig!

Wil je ze raadplegen? Dan zal je je wachtwoord opnieuw moeten instellen. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets hebt besteld.

Kocht je tickets voor activiteiten tussen 25 mei 2023 en 29 juni 2023?

Dan heb je al een account en dien je enkel je wachtwoord in te stellen. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets hebt besteld. In alle andere gevallen dien je (eenmalig) een nieuwe account aan te maken.

Op 9 juni start de ticketverkoop voor het seizoen 2023-2024.

Vanaf dat moment gebruiken alle centra in de Druivenstreek hetzelfde ticketingsysteem. Hierdoor dien je maar één keer een account aan te maken.

Vanaf 9 juni kan je, zowel online als aan de balie, tickets kopen voor alle voorstellingen die je terugvindt in de Cultuurbrochure Druivenstreek. In het nieuwe ticketingsyteem heb je ook een overzicht van welke tickets je hebt gekocht, je kan je tickets door ook opnieuw downloaden als je ze niet meer terugvindt.

Heb je nog vragen of lukt er iets niet?

Onze medewerkers helpen je graag verder: info@delijsterbes.be

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant
  Vitja Pauwels met gitaar

  Cultuur: Muziek die buiten de lijntjes kleurt

  12/02/24

  Wie het parcours van gitarist Vitja Pauwels op de voet wil volgen, moet er de pas in houden. In de Lijsterbes speelt hij met zijn nieuwe band Early Life Forms, die ontstond na een gedenkwaardig concert met de Amerikaanse grootmeester Marc Ribot.

 • Gemeenschapskrant

  Expat in België: Josephine Draycott

  12/02/24

  Terwijl Josephine Draycott die zin met veel overtuiging zegt, klinkt er vreugde in haar stem. Vreugde die blijft nazinderen omwille van een drastische keuze die ze vijf jaar geleden nam. ‘De switch van een loopbaan bij de Europese Commissie naar een job in het onderwijs maakt me nog steeds gelukkig.’

 • Gemeenschapskrant
  Politieagent Carlos

  Carlos Ensinas Almeida - hoofd verkeersdienst politiezone WOKRA

  12/02/24

  Als hoofd van de verkeersdienst van de politiezone WOKRA zorgt Carlos Ensinas Almeida (48) mee voor verkeersveilige straten in Kraainem en Wezembeek-Oppem. ‘Mobiliteit houdt burgers bezig. Jammer genoeg kunnen we niet voor iedereen goed doen.’