Uit het centrum

Nieuw ticketingsysteem

12/05/23

GC de Lijsterbes bereidt zich volop voor op het nieuwe culturele seizoen. Weldra vind je op onze site een nieuw aanbod vol leuke activiteiten, ontroerende voorstellingen en fijne belevingen.

nieuw ticketingsysteem

Sinds kort werken we met een nieuw ticketingsysteem.

Heb je nog tickets voor dit seizoen, geen probleem deze blijven geldig!

Wil je ze raadplegen? Dan zal je je wachtwoord opnieuw moeten instellen. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets hebt besteld.

Kocht je tickets voor activiteiten tussen 25 mei 2023 en 29 juni 2023?

Dan heb je al een account en dien je enkel je wachtwoord in te stellen. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets hebt besteld. In alle andere gevallen dien je (eenmalig) een nieuwe account aan te maken.

Op 9 juni start de ticketverkoop voor het seizoen 2023-2024.

Vanaf dat moment gebruiken alle centra in de Druivenstreek hetzelfde ticketingsysteem. Hierdoor dien je maar één keer een account aan te maken.

Vanaf 9 juni kan je, zowel online als aan de balie, tickets kopen voor alle voorstellingen die je terugvindt in de Cultuurbrochure Druivenstreek. In het nieuwe ticketingsyteem heb je ook een overzicht van welke tickets je hebt gekocht, je kan je tickets door ook opnieuw downloaden als je ze niet meer terugvindt.

Heb je nog vragen of lukt er iets niet?

Onze medewerkers helpen je graag verder: info@delijsterbes.be

Meer nieuws

  • Vacature verantwoordelijke gemeenschapscentrum

    03/07/24

    Voor GC de Kam in Wezembeek-Oppem zoeken we een verantwoordelijke voor het gemeenschapscentrum. Wil jij graag een job waarin je kan focussen op gemeenschapswerking en waarbij je de leiding hebt over een klein team van 6 medewerkers, dan is deze job iets voor jou.

  • Vacature stafmedewerker ICT

    28/06/24

    Vzw ‘de Rand’ zoekt een enthousiaste collega die energie krijgt van het inzetten van zijn/haar globale ICT-skills in een uitdagende en multisite (#8 locaties) omgeving. Onze ideale collega is een teamspeler die zelfstandig werkt en ook regelmatig op pad is om technische ondersteuning te bieden en ICT-oplossingen te implementeren op verschillende locaties. Daarom moet de stafmedewerker ICT op maat kunnen communiceren met collega's en externe stakeholders, én kennis kunnen overbrengen over nieuwe technologieën en ICT-oplossingen.

  • Zomerkampen 2024: Klaar voor avontuur!

    11/06/24

    De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent tijd voor plezier en avontuur! Schrijf je snel in voor onze fantastische zomerkampen en maak de vakantie onvergetelijk!