Uit het centrum

Nieuw ticketingsysteem

12/05/23

GC de Lijsterbes bereidt zich volop voor op het nieuwe culturele seizoen. Weldra vind je op onze site een nieuw aanbod vol leuke activiteiten, ontroerende voorstellingen en fijne belevingen.

nieuw ticketingsysteem

Sinds kort werken we met een nieuw ticketingsysteem.

Heb je nog tickets voor dit seizoen, geen probleem deze blijven geldig! 

Wil je ze raadplegen? Dan zal je je wachtwoord opnieuw moeten instellen. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets hebt besteld.

Kocht je tickets voor activiteiten tussen 25 mei 2023 en 29 juni 2023?

Dan heb je al een account en dien je enkel je wachtwoord in te stellen. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets hebt besteld. In alle andere gevallen dien je (eenmalig) een nieuwe account aan te maken.

Op 9 juni start de ticketverkoop voor het seizoen 2023-2024.

Vanaf dat moment gebruiken alle centra in de Druivenstreek hetzelfde ticketingsysteem. Hierdoor dien je maar één keer een account aan te maken. 

Vanaf 9 juni kan je, zowel online als aan de balie, tickets kopen voor alle voorstellingen die je terugvindt in de Cultuurbrochure Druivenstreek. In het nieuwe ticketingsyteem heb je ook een overzicht van welke tickets je hebt gekocht, je kan je tickets door ook opnieuw downloaden als je ze niet meer terugvindt.

Heb je nog vragen of lukt er iets niet?

Onze medewerkers helpen je graag verder: info@delijsterbes.be

 

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant
  ©Tine De Wilde

  Eric Marion, gepensioneerde arts bij het leger en in Sint-Lukas

  17/05/23

  Een halve eeuw. Zo lang woont Eric Marion al in Kraainem. Hij beleefde er een prachtige kindertijd. Later was de gemeente de ideale uitvalsbasis om van zijn werk naar terug te keren. Hij bekleedde topfuncties in het militair ziekenhuis en het Universitair ziekenhuis Sint-Lukas (UCL).

 • Gemeenschapskrant
  ©Suura

  Albumrelease Stuve

  17/05/23

  Het Gentse akoestische kwartet Suura speelt binnenkort hun nieuwe album Stuve in de Lijsterbes. Geïnspireerd door Scandinavische folk en Nick Drake, richtte Nicolas Van Belle de groep op. Intussen hebben ze twee albums op hun naam: het studioalbum Luwte en het livealbum Live at de koer.

 • Gemeenschapskrant
  ©Tine De Wilde

  Julien Bossu en Viviane Hermans over hun leven in Kraainem

  12/05/23

  Laure Bouvier-Washer verloor haar zoon in de Eerste Wereldoorlog. Ze zette zich daarna in voor de opvang van oorlogsinvaliden. De plek die ze mee hielp creëren, heet nu de Bouvier-Washerwijk en bestaat 100 jaar. Toen de huizen naar de staat gingen, kochten Julien en Viviane er hun thuis.