Gemeenschapscentra

Het nieuwe cultuurseizoen van de Druivenstreek

04/06/23

Onze jaarlijkse cultuurbrochure, ook wel gekend als 'Nachtvlucht', kreeg een nieuwe naam en een nieuw jasje. Ze heet voortaan 'Cultuurbrochure Druivenstreek'. Deze brochure bundelt het aanbod van GC de Lijsterbes, GC de Kam, GC de Bosuil, De Warandepoort, Felix Sohie en Den Blank.

UiTPAS cultuurseizoen cover 23-24

UiTPAS voordelen

Vanaf dit jaar bieden we geen abonnementsformule meer aan, maar zetten we volop in op de UiTPAS. Houders van een UiTPAS krijgen 10% korting op het basistarief bij de aankoop van tickets.

Hoe werkt een UiTPAS?

 • Koop voor 5 euro een UiTPAS aan een balie van een cultuurhuis.
 • Ontvang een welkomstgeschenk bij aankoop van je UiTPAS.
 • Je krijgt 10% korting bij aankoop van tickets.
 • Bij iedere voorstelling of cultureel event kan je de pas scannen aan een UiTPAS-zuiltje. Zo spaar je punten die je kan omruilen voor leuke voordelen. Wat de voordelen zijn, lees je op www.uitpasdruivenstreek.be.

Welkomstvoordelen:

Bij GC de Bosuil, GC de Kam en GC de Lijsterbes krijg je een notablokje en pen als welkomstgeschenk bij aankoop van een UiTPAS Druivenstreek.

Start verkoop

Op vrijdag 9 juni om 9 uur start de ticketverkoop en kan je online of aan de balies van de cultuurhuizen tickets bestellen.
Ook dit jaar bieden we een bonte mix van activiteiten aan.

Ontdek ook 'mijn cultuurhuis'

Ontdek ook andere culturele plaatsen en activiteiten van UiTPAS via www.mijncultuurhuis.be. Geef je locatie op en bekijk het aanbod in je buurt of de regio waar jij je bevindt.

Meer nieuws

 • LANCERING CULTUURBROCHURE 24-25

  24/05/24

  We trappen het nieuwe cultuurseizoen af! De gloednieuwe cultuurbrochure valt binnenkort in elke brievenbus in de regio.

 • Burgemeesters vragen meer middelen

  16/05/24

  In hun memorandum voor de komende parlementsverkiezingen vragen de burgemeesters van Halle-Vilvoorde, verenigd in het Toekomstforum, dat bij de verdeling van de middelen van het Gemeentefonds dit gebied voortaan erkend zou worden als Vlaamse Randregio.

 • Folk Nevermind reanimeert de teen spirit van Nirvana

  16/05/24

  De grunge van Nirvana gespeeld op viool, accordeon en akoestische gitaar, dat is het handelsmerk van Folk Nevermind. ‘De melodieën zijn onverslijtbaar, omdat ze zo eenvoudig zijn’, zegt frontman Manu Champagne. Samen met zijn muzikanten countert hij het soms agressieve teenagedrama met de nodige zwier en humor.