Gemeenschapscentra

Het nieuwe cultuurseizoen van de Druivenstreek

04/06/23

Onze jaarlijkse cultuurbrochure, ook wel gekend als 'Nachtvlucht', kreeg een nieuwe naam en een nieuw jasje. Ze heet voortaan 'Cultuurbrochure Druivenstreek'. Deze brochure bundelt het aanbod van GC de Lijsterbes, GC de Kam, GC de Bosuil, De Warandepoort, Felix Sohie en Den Blank.

UiTPAS cultuurseizoen cover 23-24

UiTPAS voordelen

Vanaf dit jaar bieden we geen abonnementsformule meer aan, maar zetten we volop in op de UiTPAS. Houders van een UiTPAS krijgen 10% korting op het basistarief bij de aankoop van tickets.

Hoe werkt een UiTPAS?

  • Koop voor 5 euro een UiTPAS aan een balie van een cultuurhuis.
  • Ontvang een welkomstgeschenk bij aankoop van je UiTPAS.
  • Je krijgt 10% korting bij aankoop van tickets.
  • Bij iedere voorstelling of cultureel event kan je de pas scannen aan een UiTPAS-zuiltje. Zo spaar je punten die je kan omruilen voor leuke voordelen. Wat de voordelen zijn, lees je op www.uitpasdruivenstreek.be.

Welkomstvoordelen:

Bij GC de Bosuil, GC de Kam en GC de Lijsterbes krijg je een notablokje en pen als welkomstgeschenk bij aankoop van een UiTPAS Druivenstreek.

Start verkoop

Op vrijdag 9 juni om 9 uur start de ticketverkoop en kan je online of aan de balies van de cultuurhuizen tickets bestellen.
Ook dit jaar bieden we een bonte mix van activiteiten aan.

Ontdek ook 'mijn cultuurhuis'

Ontdek ook andere culturele plaatsen en activiteiten van UiTPAS via www.mijncultuurhuis.be. Geef je locatie op en bekijk het aanbod in je buurt of de regio waar jij je bevindt.

Meer nieuws

  • Vacature

    Vacature medewerker administratie en communicatie

    30/04/24

    Als medewerker administratie en communicatie verzorg je het onthaal in het gemeenschapscentrum GC de Kam. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. In je takenpakket zitten zowel administratieve, financiële, communicatieve als logistieke opdrachten die zorgen voor een vlotte werking van het gemeenschapscentrum.

  • Gemeenschapskrant

    De zaak Shell - Klimaatrechtszaak is theaterhit

    04/04/24

    De zaak Shell is een absolute theaterhit. Het toneelstuk over een bekende rechtszaak tegen de klimaatverandering werd geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival, het werd verfilmd én er werd een opera van gemaakt. Nu is de Belgische versie, met Michaël Pas in een van de hoofdrollen, te zien in de Lijsterbes.

  • Gemeenschapskrant

    Zotte doos

    04/04/24

    Elke woensdag en vrijdag na school organiseren wij naschoolse workshops SPORTeldoos of KUNSTeldoos. Elke ‘doos’ bestaat uit drie boeiende workshops die jouw kinderen de kans geven om hun creativiteit te uiten, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en plezier te beleven met vrienden. Of het nu gaat om het verkennen van hun artistieke talenten of het ontdekken van hun passie voor sport, het worden namiddagen vol avontuur en ontdekking.