submenu

Link in bio

Nieuws

Lieven Blockx, de kunstzinnige gemeentearbeider

18/06/2021
Lieven Blockx werkt al sinds jaar en dag als mecanicien bij de gemeente Kraainem. Hij herstelt alles van metaal wat kapotgaat en staat in voor het onderhoud van gemeenteapparatuur. Tussen zijn werk door maakt hij metalen kunstwerkjes die je op verschillende plaatsen in de gemeente kan ontdekken.

Team Lijsterbes zoekt naam voor nieuwe zaal

16/06/2021
We kijken reikhalzend uit naar de lang verwachte opening van de nieuwe polyvalente zaal. We zijn echter nog op zoek naar een naam. Aan wie kunnen we het beter vragen dan aan onze toekomstige gasten. Doe je suggestie en maak kans op een gratis ticket voor onze seizoensopener De Bonanza’s.

Provincie vernieuwt fietsnetwerk Groene Gorde

14/06/2021
Toerisme Vlaams-Brabant heeft het fietsnetwerk Groene Gordel volledig vernieuwd. Er is nieuwe bewegwijzering geplaatst en er zijn extra trajecten en knooppunten gemaakt, ook in de faciliteitengemeenten. Een fietstoertje op maat uitstippelen in en rond de zes is nu makkelijker dan ooit.

Activiteiten

Wandelzoektocht - door Kraainem en Wezembeek-Oppem

17 feb tot 31 aug
gratis toegang
GC de Kam en GC de Lijsterbes organiseren een zoektocht doorheen de straten van Kraainem en Wezembeek-Oppem. Vergeet je stevige stapschoenen niet. We wandelen doorheen de bossen, langs mooie straten en wegen. Ontdek samen met ons de antwoorden op de vragen en de kleine, mooie details van de buurt.
17 feb

Lijsterbeskrant