submenu

Link in bio

De mannen achter de schermen

De meest onzichtbare belangrijke personen worden ze genoemd. Ook tijdens de coronacrisis bleef hun stem op de achtergrond. Hoe blikken enkele podiumtechnici terug op het afgelopen anderhalf jaar? Lees het hier.

Activiteiten

De Bonanzas - Old-time favourites

Voor iedereen die zich even wil onderdompelen in de sfeer van de jaren 60 is deze show een lichtpuntje in de donkere winterdagen. De Bonanzas brengen die golden oldies met vuur en passie.
25 sep
20.00 uur

Sportelnamiddag - sporten voor senioren

Vind je het fijn om onder de mensen te zijn en beweeg je graag met mate(n), dan is deze Sportel activiteit echt iets voor jou!
30 sep

Kunsteldoos - Creatieve namiddagen voor kleuters (4 - 6 jaar)

Tijdens deze knutselworkshops komen vier verschillenden thema’s aan bod waarbij we inspelen op hun interesse en leefwereld. Een ideale activiteit om de fantasie van je kleuter de vrije loop te laten! i.s.m. JONNA vzw.
vliegicoon
06 okt
14.00 uur

Nieuws

Nieuwe sportclub met Thaise gevechtskunst in de sporthal van Kraainem

15/09/2021
Wie zin heeft om de olympische sportzomer van 2021 nog een staartje te geven, heeft in Kraainem wel wat keus. Sportclubs zijn er genoeg. Vanaf september komt er nog eentje bij, de Thaigo Muay Thai Gym, een thaiboksclub.

Terug naar de sixties met De Bonanzas

09/09/2021
Dankzij de vijfkoppige muziekgroep De Bonanzas zijn de Kempen al een tijdje niet meer zo stil. De muzikale klasbakken worden omschreven als een van Belgiës beste sixtiescoverbands. Voor ze naar GC de Lijsterbes komen, spraken wij met hun drummer Bert Rommens.

rand-nieuws

03/09/2021
Van 28 augustus tot 5 september kan je je met familie en vrienden sportief en muzikaal uitleven tijdens de Gordel. Kom je mee amuseren en (her)ontdek de Vlaamse Rand. Niet één dag, maar een hele week. It’s Gordeltime!

Lijsterbeskrant