Small foot

De Filmclub (8+)

Zet je in onze gezellige zitzakken en dompel je onder in cinema. Na de film organiseren we een leuke activiteit in het thema van de film. Zo oefenen we woorden die we net geleerd hebben. Dit is geen school: we maken plezier door te knutselen, sporten, spelletjes te spelen, of zelfs te koken. Elke maand kiezen we een andere film. Deze maand: Smallfoot!

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

De Filmclub-Smallfoot

Datum

Prijzen

  • Basistarief volwassene: € 3,00
  • basistarief kind: € 3,00

Locatie

GC de Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

Een slimme jonge Yeti vindt iets waarvan hij dacht dat het niet bestond: een mens. Het nieuws over deze 'smallfoot' brengt hem roem én een kans bij het meisje van zijn dromen. Maar ook zorgt het voor oproer binnen de eenvoudige Yeti-gemeenschap: Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje?

Praktische info

  • De Filmclub is voor kinderen vanaf 8 jaar die al een beetje Nederlands kunnen verstaan en spreken. Ben je (veel) ouder? Neem dan contact op voor meer info: eef.segers@derand.be of +32 478 52 54 28.
  • De film start om 10.30 uur. Soms duurt de film langer, soms korter. We proberen te stoppen voor de lunch (13.00 uur).
  • Eerst kijken we de film. Na de film volgt een workshop of spel voor kinderen. Volwassenen kunnen dan 1 gratis drankje (t.w.v. €3) drinken in De Foyer.
  • Prijs: €3 (kinderen; film en workshop) €3 (volwassenen; film en koffie of thee)

Ontdek ook