Binnenstebuiten

De Filmclub (8+)

Zet je in onze gezellige zitzakken en dompel je onder in cinema. Na de film organiseren we een leuke activiteit in het thema van de film. Zo oefenen we woorden die we net geleerd hebben. Dit is geen school: we maken plezier door te knutselen, sporten, spelletjes te spelen, of zelfs te koken. Elke maand kiezen we een andere film. Deze maand: Binnenstebuiten!

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

De Filmclub-Binnenstebuiten

Datum

Prijzen

  • Basistarief volwassene: € 3,00
  • basistarief kind: € 3,00

Locatie

GC de Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

Maak kennis met de elfjarige Riley die met haar familie verhuist van een klein dorpje naar de grote stad San Francisco. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley's hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley's belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.


Praktische info

  • De Filmclub is voor kinderen vanaf 8 jaar die al een beetje Nederlands kunnen verstaan en spreken. Ben je (veel) ouder? Neem dan contact op voor meer info: eef.segers@derand.be of +32 478 52 54 28.
  • De film start om 10.30 uur. Soms duurt de film langer, soms korter. We proberen te stoppen voor de lunch (13.00 uur).
  • Eerst kijken we de film. Na de film volgt een workshop of spel voor kinderen. Volwassenen kunnen dan 1 gratis drankje (t.w.v. €3) drinken in De Foyer.
  • Prijs: €3 (kinderen; film en workshop) €3 (volwassenen; film en koffie of thee)

Ontdek ook