submenu

Update: Sluiting centrum en annulatie activiteiten - 28/10/2020

De Vlaamse regering besliste op 27/10/2020 de deuren van alle socio-culturele instellingen te sluiten vanaf vandaag, woensdag 28 oktober – 24 uur.

We hebben uiteraard alle begrip voor deze maatregel. De cijfers zijn nu eenmaal wat ze zijn, en het virus moet bedwongen worden. De zorgsector staat zwaar onder druk, en wij kunnen als culturele sector niet anders dan ons solidair opstellen en mee onze verantwoordelijkheid opnemen.

Alle podiumvoorstellingen, vormingen en zaalverhuur worden geannuleerd in de periode vanaf woensdag 28 oktober (24 uur.) tot en met 13 december 2020. Ook de niet-publieke activiteiten met -12 jarigen en de taallessen NL. De vakantiestage ‘Bosbrossers’ voor kinderen van 7 tot 10 jaar zijn  afgelast op 2 en 3 november.

Het onthaal van ons GC blijft telefonisch en via mail bereikbaar tijdens de kantooruren voor al je vragen. We nemen de komende dagen nog persoonlijk contact met je op wanneer je voor één van onze activiteiten in deze periode tickets kocht of een zaal huurde. 

We bedanken jullie voor het geduld om ons de tijd te geven alles goed af te handelen.
Zorg ondertussen goed voor jezelf & voor elkaar, en hopelijk tot in betere tijden!