submenu

Zaalvoetbal- en badmintonclub Mikra - 26/06/2020

Opstart nieuwe afdeling

Tijdens de zonnige dagen in april 2020 dacht het Mikrabestuur: ‘Laat ons nog eens een nieuwe Mikra-afdeling oprichten!’ Ze zijn dan ook bijzonder trots dat ze jullie kunnen aankondigen dat (jong)volwassenen vanaf 15 jaar vanaf donderdag 3 september kunnen tafeltennissen in de sporthal van Kraainem.

Opstart nieuwe afdeling

Toen Mikra in 1987 werd opgericht, telde de vereniging slechts een tiental leden. Een groepje vrienden die voor de fun af en toe eens samen voetbalden of zaalvoetbalden. Van enige structuur, laat staan competitie, was toen nog lang geen sprake. Een aantal jaren later besloten die vrienden om het toch wat serieuzer aan te pakken: er werden statuten opgesteld en iemand legde 1.000 Belgische frank op tafel, waarna Mikra meteen over een kas en een penningmeester beschikte. Het ledenaantal van Mikra groeide. In het jaar 2000 werd een afdeling badminton voor (jong)volwassenen vanaf 15 jaar opgericht en vervolgens in 2004 een afdeling badminton voor jongeren vanaf 6 jaar. Nog later startte Mikra een tweede competitieploeg zaalvoetbal op en ten slotte, in 2007, konden ook jongeren vanaf 6 jaar recreatief zaalvoetballen bij Mikra.

Tijdens een van de vele zonnige dagen van april 2020 dacht het Mikrabestuur: ‘Laat ons nog eens een nieuwe Mikra-afdeling oprichten!’
We zijn dan ook bijzonder trots en blij dat we jullie kunnen aankondigen dat (jong)volwassenen vanaf 15 jaar vanaf donderdag 3 september kunnen tafeltennissen in de sporthal van Kraainem, van 19 tot 20 uur. Aarzel niet om met ons contact op te nemen als je vragen hebt, of interesse om (vrijblijvend) eens met ons mee te doen.

Vanaf september 2020 komen bij Mikra dus de volgende sporten aan bod:
(onder voorbehoud van de evolutie van de coronacrisis)

Zaalvoetbal

 • Zaalvoetbal (recreatief) voor jongeren vanaf 6 jaar – bijeenkomsten op zaterdag van 13 tot 14.30 uur in de sporthal van Kraainem.
  Start nieuw seizoen op zaterdag 5 september.
 • ZVC Mikra (competitief) – thuiswedstrijden op zondag om 18 uur in de sporthal van Kraainem.
 • ZVC Mikra bis (competitief) – thuiswedstrijden op dinsdag (competitief) om 20.45 uur in de sporthal van Kraainem.
 • Mikra Old Timers (recreatief) – zaalvoetbal voor 35-plussers – bijeenkomsten op woensdag om 21.30 uur in de sporthal van Kraainem.

Badminton

 • Badminton (recreatief) voor jongeren vanaf 6 jaar – bijeenkomsten op zaterdag van 12 tot 13 uur in de sporthal van Kraainem.
  Start nieuw seizoen op zaterdag 5 september. Kom vrijblijvend langs of volg een proefsessie in september.
 • Badminton (recreatief) voor (jong)volwassenen vanaf 15 jaar – bijeenkomsten op zondag van 19 tot 21 uur in de sporthal van Kraainem.
  Start nieuw seizoen op zondag 13 september.  

Tafeltennis

 • Tafeltennis (recreatief) voor (jong)volwassenen vanaf 15 jaar – bijeenkomsten op donderdag van 19 tot 20 uur in de sporthal van Kraainem.
  Start nieuw seizoen op donderdag 3 september.

  info: Wil je vrijblijvend meer informatie, heb je interesse om aan te sluiten bij een van onze recreatieve afdelingen (zie hierboven)? Neem dan zeker contact op met Nadia Aptekers: 0476 23 74 38 of nadia.aptekers@skynet.be . Breng ook eens een bezoekje aan www.mikra.be en aan onze Facebookpagina.
  Mikra wenst jullie alvast een fijne zomer!