submenu

Kraainem Klassiek - 27/02/2019

GC de Lijsterbes draait een week lang klassieke muziek op het onthaal

In het kader van het concert van Philippe Raskin organiseert GC de Lijsterbes een klassieke week op het onthaal! Iedereen is welkom om zijn of haar favoriete klassieke nummer aan te vragen. Terwijl je kan genieten van een wijntje of een koffie draaien de dames van het onthaal wat je vraagt.

Op 16 maart komt Philippe Raskin opnieuw in zijn thuishaven spelen. Zijn partners dit jaar: Jackie Xiao (viool), Daniel Rubenstrein (altviool), Gundula Leitner (cello), Dalibor Zurinek (contrabas) en niet te vergeten het jonge talent: Cristiana Dragos-Roman! Op het programma staan o.a. Beethoven en Schubert. In GC de Lijsterbes maken we ons klaar voor dit prachtige concert. Klassieke muziek inspireert ons allemaal.

Naar aanleiding van dit evenement organiseren we een klassieke week op het onthaal. We maken het  gezellig aan het onthaal met klassieke muziek, maar bieden ook de gelegenheid voor een drankje. Heb je zelf een favoriet klassiek nummer? Kom dan langs en terwijl je geniet van een wijntje of een koffie, dromen we samen weg op jouw favoriete muziek.

Bekijk ook