submenu

Warm Onthaal in de winterkou - 21/11/2018

Warme actie voor Vlaamse Parkinson Liga.

Op 5 december gaat Team Lijsterbes van 13u – 15u buiten werken in de winterse kou op het terras voor de Foyer. Dit ten voordele van de Vlaamse Parkinson Liga in het kader van de warmste week!

Team Lijsterbes steunt dit jaar de Vlaamse Parkinson Liga. Al vanaf oktober verkopen we aan ons warme onthaal het kinderboek “De Prinses en de geheimzinnige bibberziekte” van Dirma van Toorn, samen met de badge van de Vlaamse parkinson Liga.

Op 5 december gaan we nog een stapje verder. We werken van 13u – 15u buiten in de winterse kou op het terras voor de foyer. We heten iedereen welkom om een warme chocomelk en een koffie te komen drinken. Ook de badges, het boek én zelf cuberdons zijn die middag bij ons beschikbaar. Kom met ons de kou trotseren voor het goede doel.

Wil je steunen? Je kan onze actie ook delen. Zet je alvast op aanwezig op ons facebook evenement. Hoe meer mensen we bereiken, hoe meer de ziekte van Parkinson onder de aandacht kan worden gebracht.

Ga hier naar onze actie-pagina. Deze actie is in samenwerking met de Vlaamse Parkinson Liga regio Brussel en Brussel Rand.