submenu

Grow for Life - 03/10/2017

Voornemens die de wereld verbeteren, bloemetje per bloemetje

In december komt er een heuse ‘verbeter de wereld’-muur achteraan in onze Foyer. Hier mag iedereen zijn goede voornemens voor 2018 op loslaten.

Voornemens die de wereld verbeteren, bloemetje per bloemetje

December dat is de periode van Music for Life én de periode van de goede voornemens. Wat wil jij volgend jaar bereiken? Hoe wil jij de wereld of jouw wereld in 2018 een beetje beter maken? Vertel het ons, schrijf het op een van onze groeikaartjes!

In december komt er een heuse ‘verbeter de wereld’-muur achteraan in onze Foyer. Hier mag iedereen zijn goede voornemens voor 2018 op loslaten.

De bedoeling is dat de muur bij de climax van Music for Life vol komt te hangen met goede voornemens van zowel publiek, bezoekers als artiesten die dit jaar nog de revue passeren.

Deze goede voornemens worden geschreven op kaartjes van groeipapier die in het voorjaar geplant zullen worden in de Lijsterbes-tuin. De voornemens bloeien in de lente open tot een prachtig bloementapijt! Op basis van de gegevens op het kaartje worden alle deelnemers uitgenodigd om samen met GC de Lijsterbes te genieten van het resultaat bij een drankje en muziek op een mooie lentedag.


Geldinzameling

Elke deelnemer kan een vrije bijdrage doen vanaf 2 EUR voor een groeikaartje. Dit geld wordt verzameld in de Grow for Life kabouterspaarpotten terug te vinden aan het onthaal en de bar.


Goede Doel

Opvanghuis Hejmo  in Kraainem – SOS Kinderdorpen

Bij HEJMO vinden niet-begeleide kinderen en jongeren op de vlucht een warm opvanghuis waar ze terug kunnen groeien.


Praktisch

De groeikaartjes zijn vanaf 3 oktober te koop aan het onthaal van de Lijsterbes en vanaf 1 december ook aan de bar van de Foyer.

Vanaf  3 oktober worden de reeds ingezamelde goede voornemens opgehangen op het onthaal. Vanaf 1 december maken we de volledige achterwand in onze Foyer hiervoor vrij.

Tijdens de finaleweek van Music for Life maken we de balans op en delen we het ingezamelde bedrag mee aan de StuBru-presentatoren in domein Puyenbroeck.  


… het vervolg

Tenslotte nodigen we alle deelnemers uit voor een drink in onze tuin bij live muziek op het moment dat de bloemen in bloei staan.  Zo kan iedereen een beetje meegenieten en brengen we alle deelnemers  gezellig samen in onze tuin.


De actie is vanzelfsprekend goed te volgen op onze Facebookpagina.
Bezoek ook onze warmste pagina.