submenu

Over ons - de Foyer

Naast het gemeenschapscentrum vind je De Foyer, een gezellig café waar je ook kan genieten van een lekkere hap. Op de menukaart vind je een ruime keuze aan brasseriegerechten. Je kan bij De Foyer ook terecht voor catering als je in een van onze zalen een vergadering of evenement plant.

De Foyer is elke dag open:

  • van maandag tot en met woensdag van 10.30 tot 23 uur;
  • van donderdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 24 uur;
  • op zondag en feestdagen van 10.30 tot 18 uur

Naast de algemene menukaart biedt het keukenteam van de Foyer ook elke week een andere suggestiekaart aan en worden er regelmatig ludieke acties georganiseerd zoals een jazzavond, feestmenu's op speciale dagen of in het kader van een concert:

 

Suggesties en dagschotels van maandag 14 mei tot en met zondag 20 mei  2018

Suggesties en dagschotels van maandag 21 mei tot en met zondag 27 mei 2018

Suggesties en dagschotels van maandag 28 mei tot en met zondag 3 juni 2018

 

 

Contact :

Christine Maus
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem
02 725 20 41
BIER VAN DE MAAND MEI: Kambier Trippel

Ter ere van 40 jaar TC de Kamme en 25 jaar GC de Kam.

Bier van de maandGESCHIEDENIS  De Proefbrouwerij in het Oost-Vlaamse Lochristi werd in het midden van de jaren ’90 opgestart door Dirk Naudts en Saskia Waerniers. Ze werken volgens het concept: bier op maat. De geïnteresseerde klanten geven bepaalde voorkeuren aan : alcoholpercentage, kleur, smaakkenmerken … en de brouwerij gaat ermee aan de slag.

Voor de 5de en de 10de verjaardag van GC de Kam werd al een bier gebrouwen: eerst een donker en daarna een blond. Voor de 25ste verjaardag werd besloten een derde bier te laten brouwen: een Tripelkam. De wensen werden doorgegeven aan de bierarchitecten en die brouwden meteen de volle 1.000 liter.

Voor deze Tripelkam was de opdracht de volgende : “We zouden graag van ons blond Kambier een (sterkere) tripel willen maken. We denken aan hetzelfde basisrecept, maar sterker in alcohol en meer geprononceerd. De hop zou best wat meer zijn of, nog liever, bijkomend een andere kenmerkende hopsoort. Graag zouden we het zien evolueren in de richting van een IPA.” Je mag zelf uitzoeken of dat gelukt is!