submenu

tgTG - Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt

Ben en Louise vonden na hun scheiding allebei een nieuwe partner. De twee koppels komen nu samen om het tijdens een gezellig etentje te hebben over wie eigenlijk de caravan krijgt. Al snel ontaardt onschuldig gekeuvel in een verbaal steekspel over designhemden, vis, kinderwensen en kroketjes voor tijdens het wachten. Want wachten doet het viertal zeker: een tafel bemachtigen was nog nooit zo’n uitdaging.

'Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt' is een scherpzinnige komedie van Magne van den Berg. Deze voorstelling vol vlotte, geestige en soms subtiel-venijnige dialogen zorgt ongetwijfeld voor een vermakelijke avond.

tgTG is een groep van vijf jonge theatermakers die afgestudeerd zijn aan de LUCA School of Arts in Leuven. In 2020 werden ze gekozen voor de eerste editie van FAK-theater, een festival dat door 30CC Leuven op poten werd gezet om studenten op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met theater in hun eigen fakbars. De missie van tgTG is dan ook om theater zo toegankelijk mogelijk te maken zonder aan kwaliteit in te boeten. Daarom kiest het collectief ervoor om zich met deze voorstelling te verplaatsen van de theaterzaal naar de toog en tussen de mensen.

Credits:

tekst: Magne van den Berg 

concept en spel: Tristan Feyten, Jonathan Michiels, Runa Robbroeckx, Pleun van Engelen en Kyra Verreydt

MAALTIJD en DRANKJE zijn inbegrepen in het ticket.

De voorstelling start om 19.00 uur.
De maaltijd volgt rond 20.00 uur.

Je kan kiezen tussen vegetarisch of niet-vegetarisch.

Wil je bij elkaar zitten? Schrijf je in per groep.

datum

  • niet reserveerbaar

praktische info

genre

theater , humor

adres

GC de Lijsterbes - Grote Zaal
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

prijs

  • Veggie: 22 euro
  • Niet-veggie: 22 euro
  • Student (-26 jaar) veggie: 20 euro
  • Student (-26 jaar) niet veggie: 20 euro
  • gratis begeleiderspas: gratis