submenu

Ciné Café Soirée - Rien à déclare (2010)

Rien à déclare (2010)

Een kleine douanepost op de grens tussen Courquain (Frankrijk) en Koorkin (België) zal op 1 januari 1993 verdwijnen. De Belg Ruben Vandevoorde, een overijverige douanier én francofoob van vader op zoon, ziet zich gedwongen om de eerste gemengde Frans-Belgische vliegende brigade op te richten. Zijn Franse partner wordt Mathias Ducatel, iemand waarmee hij het absoluut niet kan vinden, maar die tot ieders verrassing spontaan bereid was om de vaste partner te worden van Vandevoorde. Samen zullen ze de binnenwegjes in het grensgebied afschuimen, op zoek naar drugskoeriers en andere smokkelaars.

Duur: 108 minuten
Genre: comedy
Regie: Dany Boon
Cast: Benoit Poelvoorde, Dany Boon en Julie Bernard
Jaar: 2010

Ciné Café, dat is film én gezelligheid en dat kan ook in de avond! Wees welkom op onze eerste Ciné Café Soirée en geniet van de komische film 'Rien à Déclarer' (2010).

Wil je naast elkaar zitten bij een voorstelling? Bestel dan al je tickets in 1 keer. Zo zit je bubbel naast elkaar. We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.

• Voel je je ziek? Blijf thuis!

• Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het centrum.

• Houd 1,5 m afstand.

• Draag altijd een mondmasker in het centrum. Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Kijk hier voor meer info (kinderen/volwassenen).

datum

  • afgelast

praktische info

genre

film

adres

GC de Lijsterbes - Grote Zaal
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

prijs

  • ticket: 3 euro