submenu

Slaapconcert - Klassiek voor baby's

UNIEK KLASSIEK SLAAPCONCERT VOOR BABY’S (0-24 MAANDEN) EN HUN (GROOT-)OUDERS 

Droom samen met uw baby weg in een heerlijk klankuniversum. Samen met uw baby wegdromen bij Feldman, soezen met Satie en ontwaken met Bach. Het kan en het mag!

Zoek een knus plekje uit en geef u over aan de muziek en ... misschien ook wel aan de slaap. We duiken onder in de wonderbaarlijke wereld van slaap, rust en droom. We nodigen je uit om samen met je baby een plekje uit te kiezen, om je in een wereld van rustige klanken, van stille muziek, in een ongedwongen sfeer te laten onderdompelen in een omgeving waar jouw rust en die van de baby centraal staat.

Pianist Guy Vandromme tokkelt met gedurfde spaarzaamheid. Zo ontvouwt zich tussen stilstand en verstrijken een klankuniversum waarin het heerlijk ronddwalen is, op de rand van droom en slaap.

Muziek wisselt af met korte verhaaltjes. Wegdommelen in de dromerige klanken, al na vijf minuten in een diepe slaap liggen ronken of met iedere voelspriet genieten en alles wakker meemaken? Dat laten wij aan u over. Wij voorzien een omgeving van rust en altijd stiller wordend geluid, leeslampjes ... Alles om op en top te kunnen genieten van een moment zonder verplichtingen.

De muziek wordt live gebracht en is opgebouwd uit solo pianowerk, muziek voor stem en klavier, onderbouwd met teksten van Elena Peeters, live omkaderd en begeleid door geluidskunstenaar Adriaan Severins.

Muziek: György Ligeti, Peter Tsjaikovski, Richard Wagner, Strauss, Claude Debussy, Maurice Ravel, Johann Sebastian Bach, Igor Stravinsky, Erik Satie, John Cage en Morton Feldman

Stem: Britt Truyts Klavier/sound Guy Van Dromme

Geluidskunstenaar: Adriaan Severins; Productie One-Off Tekst Elena Peeters Visuals Adriaan Severins

De duurtijd van het concert bedraagt +/- anderhalf uur.

EXTRA Na de voorstelling kan je met de hele familie genieten van wat lekkers!

datum

praktische info

vliegicoon

genre

muziek, familie

adres

GC de Lijsterbes - Grote Zaal
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

prijs

  • kassa: 10 euro
  • vvk: 8 euro
  • groep: 6 euro
  • Nachtvluchtabonnement: 6 euro
  • vrijkaart: gratis