submenu

Arnout Vanden Bossche - Burn-out voor beginners

 Arnout Vanden Bossche brak in 2009 door toen hij Humo’s Comedy Cup won. Nadien volgde een succesvolle tournee door Vlaanderen en Nederland met zaalshow ‘De relatiefluisteraar’. Nu is hij terug met ‘Burn-out voor beginners’.

Arnout haalde inspiratie uit zijn vorige leven: het bedrijfsleven. De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, haantjesgedrag van de managers ... Arnout zag hoe werknemers zich door schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken. Arnout stond twee jaar geleden zelf op de rand van een burn-out. Wat hij zag gebeuren op kantoor, overkwam hem nu zélf. Maar er is iets goeds uit gekomen: zijn theatershow ‘Burn-out voor beginners’.

Ons publiek kan (ENKEL) op de avonden van onze voorstellingen haar auto kwijt op de parkeerplaats van de St Anthony’s parochie. De hekken van de parking gaan automatisch op en en toe en blijven open tot 24 uur. Kan je je auto onverwacht toch niet op tijd ophalen, dan kan je dat de volgende dag doen. Wij danken de St Anthony’s parochie van harte!

datum

  • uitverkocht

praktische info

genre

humor

adres

GC de Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

prijs

  • student: 10 euro
  • kassa: 16 euro
  • vvk: 14 euro