submenu

Lennaert & de Bonski's - Zing mee met de Bonski's

In hun nieuwe voorstelling voor wie Nederlands leert brengen Lennaert & de Bonski's een aantal bekende en eenvoudige Nederlandstalige songs die iedereen live kan meezingen. De teksten worden geprojecteerd en bij vijf songs verschijnen fijne oefeningen in een gratis educatieve bijlage. Die oefeningen kunnen de leraars al zingend met de klas voorbereiden tijdens de les. Verder zitten er een aantal verrassende vertalingen in de voorstelling en zullen de Bonski's ook een paar eigen nummers brengen.
Los van het meezingen wordt het een echte show, zodat de voorstelling – in ware Bonski-traditie – echt vertier wordt in de Nederlandse taal.

i.s.m. vzw 'de Rand’
Artiesten: Lennaert Maes (zang en gitaar), Andrei Bonski (mandoline, viool, accordeon en toetsen), Kriss CC Bonski (contrabas, percussie, toetsen en tuba)

Ons publiek kan (ENKEL) op de avonden van onze voorstellingen haar auto kwijt op de parkeerplaats van de St Anthony’s parochie. De hekken van de parking gaan automatisch op en en toe en blijven open tot 24 uur. Kan je je auto onverwacht toch niet op tijd ophalen, dan kan je dat de volgende dag doen. Wij danken de St Anthony’s parochie van harte!

www.wespvzw.be

tickets

  • laatste tickets
    tickets

praktische info

adres

GC de Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

prijs

  • student: 6 euro
  • kassa: 12 euro
  • vvk: 7 euro